Bellsophi Interior Design

Design interior pentru birouri, HORECA, magazine si rezidential.

a

Contact

Strada Sf. Spiridon nr. 17, Galati

Email: design@bellsophidesign.ro
Telefon: 0733.449.102

Despre mine

ORIUNDE V-ATI AFLA

Indiferent de locatia ta, aducem designul de interior in viata fiecaruia.

COMERCIAL

Reinterpretam interioarele spatiilor comerciale, office, hoteluri si restaurante.

Rezidential

Cream ambiante reprezentative personalitatii si modului tau de viata.

Prezentare

Sunt Georgieana Tatu, designer si fondator BELLSOPHI Interior Design. Absolventa /licentiata in Istorie–Filozofie in cadrul Universitatii “Dunarea de Jos” (Galati), am ales sa ma dedic marii mele pasiuni, designul, in a carui putere de a schimba viata in bine, cred.

Gandesc ca fiecare amenajare trebuie sa fie loiala temei de proiectare si contextului, sa aiba sens, sa bucure. Ambiantele pe care le prefer sunt cele care stimuleaza simturile si satisfac nevoile, de cele mai multe ori neconstientizate, atat de ordin psihoestetic cat si functional… acestea sunt locurile pe care le apreciez ca fiind frumoase.

Formare

Convingerea personala ca o gandire de specialitate in acest domeniu nu poate fi sustinuta doar de talent, pasiune si spirit autodidact, m-a determinat sa adaug educatiei mele pregatirea intr-un cadru profesional si specializarea mea in urma absolvirii cursurilor Scolii de Design Serban (Bucuresti). Toate aceste etape au contribuit la formarea mea, mi-au sculptat cumva spiritul, in unele cazuri mi-au oferit raspunsuri si informatii, in alte cazuri intrebarile s-au adancit… in orice caz, au creat prilej pentru noi cautari, mai profunde, mai sincere, iar pentru aceasta le multumesc.

Proiecte comerciale 0
Proiecte rezidentiale 0

5 STELE

profesionalism și calitate!

Serbu Catalin / CÁMARA DE COMERCIO IBÉRICO RUMANA

Cunostinte tehnice in constructii

Recomand Bellsophi ID, pentru profesionalism, cunostinte tehnice in constructii; pentru ca am salvat timpul meu propriu.. in cautarea de solutii design; furnizori de materiale etc. Este important sa ai pe cineva cu cunostinte in cat mai multe domenii, in care sa ai incredere.La un moment dat sa te poti adresa fie pentru a obtine raspunsuri, idei, fie pentru a beneficia de servicii de calitate.

Oleg Turculet / Inginer mecanic